Nieuws

Ons design doet u dromen, ons design maakt uw dromen waar. Zo monden droom en design uit in een verfijnd, architecturaal ontwerp.

Toonzaal terug open!

Beste klant, leverancier, Vanaf maandag 11 mei 2020 is onze toonzaal terug open. Wij ontvangen u graag, maar enkel na afspraak. Wij vragen u dan ook om graag minstens 24u vooraf een afspraak vast te leggen, telefonisch op het nummer 03/776.57.07 of per mail via info@aluverschueren.be Onze openingsuren zijn ongewijzigd gebleven. Om de veiligheid van... Read more »

Lees meer

Ramen van Alu Verschueren in promofilm Sapa

Lees meer

Alu Verschueren op bezoek bij Sapa

Vrijdag 14 februari ging het volledige team van Alu Verschueren op bedrijfsbezoek bij Sapa-Hydro te Landen. Na een aantal workshops bezochten we ook het logistiek hart van Sapa Benelux.

Lees meer

Artline XL: maximaal minimalisme

Met Artline XL presenteert SAPA u het minimalistische schuifraam. De grens tussen buiten en binnen vervaagt dankzij het slanke aluminium profiel en de open hoek. Met een hoogte tot 3,5 meter wordt de gehele oppervlakte voorzien van glaspartij. Hierdoor geniet u van maximale lichtinval. De schuiframen zijn geautomatiseerd waardoor ze moeiteloos openen. Het raam opent... Read more »

Lees meer

Eerste Artline naar de US

Deze week vertrok de eerste Artline geproduceerd door Alu Verschueren richting Chicago

Lees meer