Nieuws

Ons design doet u dromen, ons design maakt uw dromen waar. Zo monden droom en design uit in een verfijnd, architecturaal ontwerp.

Alu Verschueren levert de ramen voor de winnaar van Huis Gemaakt!

Samen met onze leverancier Sapa verzorgden wij de ramen en deuren voor het programma Huis Gemaakt en dit voor het mooie project in Antwerpen. We zijn dan ook bijzonder fier en terecht trots dat dit project is bekroond als winnaar!

Lees meer

Alu Verschueren genomineerd voor Trends Gazellen 2021!

Elk jaar selecteert het financieel-economisch weekblad Trends per provincie 255 Trends Gazellen. De Trends Gazellen is een rangschikking op basis van de snelste groeiers, verdeeld over drie categorieën. Dit jaar is Alu Verschueren geselecteerd voor de provincie Oost-Vlaanderen. Een selectie om terecht fier op te zijn!

Lees meer

2021: een jaar vol innovatie op maat

Ook in het nieuwe jaar staat Alu Verschueren klaar om al uw dromen te realiseren met zijn innovatief vakmanschap en maatwerk. Alu Verschueren schept tailor-made schoonheid in gestileerde eenvoud. Dankzij ons klantgericht vakmanschap gaan wij ook in 2021 telkens een stapje verder om u de meest elegante oplossing te bieden. Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!  ... Read more »

Lees meer

Toonzaal terug open!

Beste klant, leverancier, Onze toonzaal is terug open! Wij ontvangen u graag, maar enkel na afspraak. Wij vragen u dan ook om graag minstens 24u vooraf een afspraak vast te leggen, telefonisch op het nummer 03/776.57.07 of per mail via info@aluverschueren.be Onze openingsuren zijn ongewijzigd gebleven. Om de veiligheid van onze medewerkers en uzelf te... Read more »

Lees meer

Ramen van Alu Verschueren in promofilm Sapa

Lees meer

Alu Verschueren op bezoek bij Sapa

Vrijdag 14 februari ging het volledige team van Alu Verschueren op bedrijfsbezoek bij Sapa-Hydro te Landen. Na een aantal workshops bezochten we ook het logistiek hart van Sapa Benelux.

Lees meer

Artline XL: maximaal minimalisme

Met Artline XL presenteert SAPA u het minimalistische schuifraam. De grens tussen buiten en binnen vervaagt dankzij het slanke aluminium profiel en de open hoek. Met een hoogte tot 3,5 meter wordt de gehele oppervlakte voorzien van glaspartij. Hierdoor geniet u van maximale lichtinval. De schuiframen zijn geautomatiseerd waardoor ze moeiteloos openen. Het raam opent... Read more »

Lees meer

Eerste Artline naar de US

Deze week vertrok de eerste Artline geproduceerd door Alu Verschueren richting Chicago

Lees meer